Reviews

Margriet: Kangoo Jumpen is echt geweldig, intensief, grens opzoeken, conditie en zo’n leuke groep. Ester is de motor die iedereen stimuleert. Ik kan nu echt ook zoveel meer, de pijn in mijn knie is zoveel minder. 

Anoniem: Ester is super, niks met dwang maar toch lekker bezig zijn. Ze is een perfecte sport lerares. Ze houdt rekening met ieders eigen persoonlijkheid.

Anoniem: Mijn dochter doet de Kids Power les bij Ester. Zo leuk wat Ester iedere keer weer verzint. She goes above and beyond. Superlief allemaal. Een dikke dank je wel hiervoor.

Anoniem: Ester heeft echt een super energie over zich heen en de kids (bij Kids Power) pakken dat op.

Anoniem: Ik voel me zo goed bij Healthy Happy Moves. Gewoon jezelf zijn en niets moet. Je hoeft je aan niemand te meten, alleen aan jezelf werken. Dit is echt wat ik nodig heb.

Thea Peeters-Bodelier: Kei gaaf, toffe instructrice, veel afwisseling, elke keer weer fun!

Bianca Beijers Leon Franssen: Kom gezellig sporten bij Healthy Happy Moves! Verbind je met mensen die plezier hebben met elkaarπŸ™πŸ»Ik sport nu al een ruime tijd bij Ester en geniet elke keer weer. Ik doe de Powerwalk ( elke maandag of dinsdag), het Kangoojumpen (vrijdagavond) en als ik dan nog tijd heb de core trainingen! πŸ˜…πŸ’ͺ🏻 Ik krijg er zoveel energie van allemaal, iedereen sport op z’n eigen tempo. Persoonlijk geniet ik van de verbinding met de mensen, allemaal hetzelfde doel πŸ₯° gezond bezig zijn met z’n allen en vooral genieten! En op z’n tijd een vernieuwing van de lessen. Ester motiveert mensen op een mooie manierπŸ₯° vooral doen waar je blij van wordt. Warme groet Bianca🌸

Alexandra Schaeken: Super motiverend en energie gevend! Door de subtiele opbouw is het vol te houden. Wat ook helpt is de super motiverende instructrice Ester waar je een boost energie van krijgt. Dus een aanrader! Lekker in de buitenlucht en in een prachtige omgeving Powerwalken.

Femke Vaessen: Lekker sporten in een leuke setting, voor ieder wat wils, nergens aan gebonden en lekker voor jezelf doen wat je leuk vindt! Er word niks van je verwacht behalve …… πŸ˜ƒπŸ€—πŸ«ΆπŸ»

Carolien Janssen: Superleuke Zumba-workshop voor 4 t/m 8 jarigen: de kinderen hebben genoten en kwamen enthousiast en met rode wangen terug naar hun klas!!!πŸ‘πŸ»πŸŽ‰πŸŽΆ

Loes Radermacher: Ester weet iedereen te motiveren en enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen. De sfeer is heel goed, de opbouw van de lessen is perfect! Kortom een aanrader om bij Ester te gaan sporten.

Riet Messing: Leuke, gezellige en motiverende zumba lessen. Ester doet haar uiterste best, het werkt aanstekelijk, dus ……. wij ook.

Brenda Jansen: Altijd leuke lessen met veel gezelligheid en leuke mensen! πŸ˜Š

Nina Gerards: Fijne zumbalessen, je vergeet echt dat je aan het sporten bent! Fijne sfeer met gezellige mensen. πŸ’—πŸ’ƒπŸ½

Marja Bongaerts: Heerlijk om een paar keer in de week, op lekkere muziek, samen met gezellige mensen te dansen.

Jeanne van Dijk: Ester is een duizendpoot op het gebied van Healthy Happy Moves. Ze helpt iedereen op welke manier ook aan een Healthy Happy Moves – leven. Ikzelf geniet elke woensdag en vrijdag van mijn Zumbalessen. Ze is een ster in het lesgeven, is een gezellige meid en helpt mij aan het bijdragen van een goede gezondheid. Dank je. Ga zo door.

Anita: Ik volg lessen van Zumba Gold en Zumba Fitness. Ook volg ik 1x in de week een Core training. Ester is een aardige meid, vriendelijke en veelzijdige lerares met een groot (sport)hart. Ze laat jong tot oud iedereen in haar/zijn waarde. Dit gebeurt onder het motto: niets moet, alles mag, maak er je eigen feestje van, er is geen goed of fout. Al met al ben je op een leuke ontspannen manier aan het sporten.

Liesbeth: Sinds ik hier kwam wonen 3 jaar geleden heb ik Zumba Gold gedaan. HEERLIJK! Gezellige, leuke en afwisselende lessen door super enthousiaste Ester. Altijd veel gezelligheid en ieder wordt in haar/zijn waarde gelaten……doe wat je kunt….niets moet. Een heerlijk ontspannen uurtje voor lichaam en geest.

Hanneke Eggels: Ester, je leuke initiatieven, energieke positieve dans en menselijke warmte koesteren we in ons kleine dorp tijdens het wereldse Zumba, Powerwalk en wat al niet meer. Thanks.

Anny: Met jouw enthousiasme krijg je iedereen blij en aan het sporten. Top.

Anoniem:  Thanks lieve Ester voor de healing en Reiki behandeling.
Het voelt goed, alsof ik de wereld weer aankan. Soms heb je iemand nodig die je weer net die energie geeft om zelf verder te gaan.

Brigitte: als ik je zaaltje binnenkom voel en zie ik ook de prachtige heerlijke gezelligheid, verwarm me zelf door samen met jou en anderen mijn body and mind weer op te laden.

Lesley: Bedankt voor de geweldige Kangoo Jumples weer en kan niet wachten na de vakantie weer te beginnen, ben blij dat ik dit heb gevonden.

Joyce: Heerlijk, ik word zo vrolijk van de lessen bij jou! Voel me dan heel energievol!! Lekker meezingen, genieten en jezelf zijn!!