Reviews

Jeroen: Gedurende ruim 15 jaar heb ik met veel plezier vele kilometers afgelegd. Dit heeft echter zijn tol geëist van mijn lichaam, met kleine kwaaltjes als gevolg. Om hiermee om te gaan, ben ik gaan deelnemen aan de core training van Ester. Wekelijks, op maandag, werk ik met veel plezier aan het versterken van mijn lichaam. Inmiddels hebben zich meerdere mannen bij deze training aangesloten. De gevarieerde en uitdagende trainingen van Ester dragen bij aan meer stabiliteit in mijn lichaam, zelfs op mijn leeftijd😉

Lia: Ik ben gestart vanaf de allereerste Zumbales, destijds nog bij Ester thuis. Ik had geen idee wat ik kon verwachten, maar 1 ding wist ik zeker; nieuwe mensen ontmoeten, dansen op muziek en een hoop lol en plezier. Zumba is voor mij; ontspanning, even helemaal uit mijn hoofd, nergens aan denken, dansen en meezingen op muziek,  kortom me-time. Het geeft mij een enorme boost, een goed begin van de dag! Ester haar enthousiasme werkt aanstekelijk tijdens de les, zoveel power en positiviteit. Naast Zumba biedt Healthy Happy Moves ook tal van andere activiteiten. Afgelopen jaar ben ik gestart met yoga, flow sessies, stijldansen en ben ik tevens mee geweest op retraite naar Ibiza. Ook dit jaar ga ik weer mee met Healthy Happy Ibiza Moves! Bovendien is Healthy Happy Moves  niet alleen actief bezig, maar heb ik ook een Detox voetenbadje en een Reiki behandeling mogen ervaren! Ester is professioneel en deskundig; als het op sporten en  gezondheid aankomt, helpt ze je graag. Ik ben een enorme fan van de producten die ze aanbiedt en voel me fit dankzij het sporten. Ik ben ontzettend dankbaar en ik hoop hier nog veel nieuwe herinneringen te maken, samen met allemaal mooie mensen!

Sylwia: Exercises with Healthy Happy Moves mean a lot to me, I am discovering my own possibilities! My first experience – I was afraid that I didn’t know any steps, no people. But after a few minutes I realized that I was in good hands and I felt free😇 Ester introduces a lot of positivism and discipline. She smiles and is professional. Very nice and pay attention to everyone. Maud is an amazing woman, mentally and physically strong, thanks to which you can push yourself deeper than you expect. I would like to thank you’ll. Although someone may say it’s just fitness, but for me it’s something more… it’s about creating bonds, getting to know each other in small steps, supporting and joking 🫶!

Frits: Ester en Bianca gaven de dames 1 van handbal Someren een pittige Kangoo jump workshop. Ze hebben genoten van hun plezierige en zeer intensieve workshop en zeker voor herhaling vatbaar. Een aanrader voor elke sporter om dit een keer te doen. Goed voor conditie en coördinatie.

Ester is een echte powervrouw, vol energie en enthousiasme; gewoonweg een mooi mens!
Kom zelf de gezelligheid van Healthy Happy Moves ervaren en start een proefles.

Michele: Ik voel me fitter dan ooit! Sinds juni 2022 sport ik bij Healthy Happy Moves in Beesel. Sindsdien voel ik mij fitter dan ooit, daarbij ben ik ook kilo’s afgevallen.
Het sporten in groepsverband met leuke en gezellige mensen vind ik fijn. Door muziek denk ik nergens over na het maakt mijn hoofd helemaal leeg. Elke dinsdagavond neem ik deel aan de Core training en vervolgens een Kangoo Jump les, daarnaast kom ik ook op vrijdag Jumpen.
Ester haar enthousiasme werkt aanstekelijk, ze is een echte healthy happy woman!

Anoniem: Wat een lieve mensen allemaal daar. Voelt fijn sporten bij Healthy Happy Moves.

Anoniem: Een dikke pluim hoe Ester dit allemaal doet, elke keer zo motiverend, daar kunnen veel mensen een voorbeeld aan nemen. Ik ben echt mega trots op jou Ester,  echt mijn complimenten. Overal waar ik heb gesport ben jij de beste, het leukste en ik zal iedereen aanraden om naar jou te komen want wat ben jij een goed mens.

Femke: We sporten met een hele leuke groep! Sinds 2023 sport ik structureel 3 keer per week bij Healthy Happy Moves. Het brengt mij ontspanning door inspanning. Op dinsdag neem ik deel aan de Core training (rompstabiliteit), gevolgd door een lesje PowerWalk, en op donderdag of vrijdagavond doe ik mee aan Kangoo Dance Kangoo Fun Beesel (conditie en plezier). Hilarisch is het wanneer ik lekker tegen de maat in sta te springen. Het enthousiasme van Ester werkt aanstekelijk en ze is niet te stoppen 💪!

Mariëlle: Ik ben zooo blij dat ik de sport Kangoo Jump gevonden heb! Sporten betekent voor mij lekker bezig zijn en bewegen met een leuke groep. Dit heb ik gevonden bij Healthy Happy Moves. Vanaf november 2022 neem ik deel aan Kangoo Fun Beesel. Het ontmoeten van nieuwe mensen, samen dansen en bewegen op muziek maakt dat ik het superleuk vind. Ik verheug me er elke week op en ben op dinsdag, donderdag en vrijdagavond aanwezig. Ester zorgt ervoor dat ik elke week met plezier de zaal binnenstap. Met haar spontaniteit, gezelligheid en liefde omarmt ze de hele groep. Iedereen is gelijk, het is super gezellig en gezond.

Cindy: Bij Ester voelde ik mij meteen thuis in deze leuke groep van enthousiaste sportieve mensen met Ester als motivator aan het roer. 2x hardlopen ingeruild voor 1x per week core training en 1x Kangoo jumpen bij Healthy Happy Moves resulteerde in nog eens 8 kilo lichter! Deze kangoo jump en core groep bij te wonen samen met mijn vriendin Kelly Aspers is echt zo leuk en motiverend, iedereen is gelijk, jong, oud, dik, dun het maakt niet uit, alles op je eigen tempo daar staat Ester voor. Ik heb veel nieuwe mensen ontmoet en Ester motiveert me enorm en geeft me goede tips om zelf mee aan de slag te gaan. Van het jumpen krijg je gewoon goede zin, en ben je ook nog eens flink actief aan je gezondheid aan het werken, wie wil nou niet met een healthy happy feeling tevreden naar jezelf in die grote spiegel kijken, wil jij dat ook? Kom dan snel eens een proefles mee doen en ervaar zelf hoe leuk kangoo jumpen is ❤️

Bianca:  Ondanks de inspanning brengt het mij ontspanning! Vanaf begin 2022 sport ik bij Ester. Ik word er heel vrolijk van en kan mijn hoofd echt leegmaken. Tijdens het sporten, op dinsdagavond Powerwalken en vrijdagavond Kangoo Jumpen heb ik veel nieuwe mensen ontmoet.
Elke 4 weken is er een nieuw programma waardoor het afwisselend blijft. Het bewegen op muziek maakt mij blij!
Door deze 2 sporten te combineren met mijn privéleven, blijf ik in conditie.
Kom gezellig een proefles volgen en ervaar je eigen gevoel.

Margriet: Kangoo Jumpen is echt geweldig, intensief, grens opzoeken, conditie en zo’n leuke groep. Ester is de motor die iedereen stimuleert. Ik kan nu echt ook zoveel meer, de pijn in mijn knie is zoveel minder. 

Lesley: Het brengt me extra plezier en fun! Sinds begin zomer 2022 neem ik deel aan de Kangoo Jump lessen op vrijdagochtend of vrijdagavond. Het is altijd gezellig en mega leuk. Tijdens de lessen kun je altijd veel lachen. Alles wordt goed organiseerd en iedereen is altijd welkom, waardoor ik het Powerwalken ook ga onderzoeken.
Ester is een lieve zorgzame vrouw waarbij plezier hebben voorop staat, dit draagt ze ook altijd uit!

Brigitte: Mijn Happy Moves in Beesel. Ik word hier een nog blijer mens van. Sinds juni 2022 sport ik 3x in de week bij Healthy Happy Moves: Core, Powerwalk en Kangoo Jump. Niks moet, alles mag. Samen met andere enthousiastelingen sporten maakt mij heel happy. Tijdens het sporten weet Ester altijd iedereen in zijn kracht te zetten. Vol energie en enthousiasme motiveert ze iedereen op een sportieve manier. Ook bij alle activiteiten die ze nog extra doet. ZE BRENGT MENSEN SAMEN!

Anoniem: Ester is super, niks met dwang maar toch lekker bezig zijn. Ze is een perfecte sport lerares. Ze houdt rekening met ieders eigen persoonlijkheid.

Anoniem: Mijn dochter doet de Kids Power les bij Ester. Zo leuk wat Ester iedere keer weer verzint. She goes above and beyond. Superlief allemaal. Een dikke dank je wel hiervoor.

Anoniem: Ester heeft echt een super energie over zich heen en de kids (bij Kids Power) pakken dat op.

Anoniem: Ik voel me zo goed bij Healthy Happy Moves. Gewoon jezelf zijn en niets moet. Je hoeft je aan niemand te meten, alleen aan jezelf werken. Dit is echt wat ik nodig heb.

Thea Peeters-Bodelier: Kei gaaf, toffe instructrice, veel afwisseling, elke keer weer fun!

Bianca Beijers Leon Franssen: Kom gezellig sporten bij Healthy Happy Moves! Verbind je met mensen die plezier hebben met elkaar🙏🏻Ik sport nu al een ruime tijd bij Ester en geniet elke keer weer. Ik doe de Powerwalk ( elke maandag of dinsdag), het Kangoojumpen (vrijdagavond) en als ik dan nog tijd heb de core trainingen! 😅💪🏻 Ik krijg er zoveel energie van allemaal, iedereen sport op z’n eigen tempo. Persoonlijk geniet ik van de verbinding met de mensen, allemaal hetzelfde doel 🥰 gezond bezig zijn met z’n allen en vooral genieten! En op z’n tijd een vernieuwing van de lessen. Ester motiveert mensen op een mooie manier🥰 vooral doen waar je blij van wordt. Warme groet Bianca🌸

Alexandra Schaeken: Super motiverend en energie gevend! Door de subtiele opbouw is het vol te houden. Wat ook helpt is de super motiverende instructrice Ester waar je een boost energie van krijgt. Dus een aanrader! Lekker in de buitenlucht en in een prachtige omgeving Powerwalken.

Femke Vaessen: Lekker sporten in een leuke setting, voor ieder wat wils, nergens aan gebonden en lekker voor jezelf doen wat je leuk vindt! Er word niks van je verwacht behalve …… 😃🤗🫶🏻

Carolien Janssen: Superleuke Zumba-workshop voor 4 t/m 8 jarigen: de kinderen hebben genoten en kwamen enthousiast en met rode wangen terug naar hun klas!!!👍🏻🎉🎶

Loes Radermacher: Ester weet iedereen te motiveren en enthousiasmeren om het beste uit zichzelf te halen. De sfeer is heel goed, de opbouw van de lessen is perfect! Kortom een aanrader om bij Ester te gaan sporten.

Riet Messing: Leuke, gezellige en motiverende zumba lessen. Ester doet haar uiterste best, het werkt aanstekelijk, dus ……. wij ook.

Brenda Jansen: Altijd leuke lessen met veel gezelligheid en leuke mensen! 😊

Nina Gerards: Fijne zumbalessen, je vergeet echt dat je aan het sporten bent! Fijne sfeer met gezellige mensen. 💗💃🏽

Marja Bongaerts: Heerlijk om een paar keer in de week, op lekkere muziek, samen met gezellige mensen te dansen.

Jeanne van Dijk: Ester is een duizendpoot op het gebied van Healthy Happy Moves. Ze helpt iedereen op welke manier ook aan een Healthy Happy Moves – leven. Ikzelf geniet elke woensdag en vrijdag van mijn Zumbalessen. Ze is een ster in het lesgeven, is een gezellige meid en helpt mij aan het bijdragen van een goede gezondheid. Dank je. Ga zo door.

Anita: Ik volg lessen van Zumba Gold en Zumba Fitness. Ook volg ik 1x in de week een Core training. Ester is een aardige meid, vriendelijke en veelzijdige lerares met een groot (sport)hart. Ze laat jong tot oud iedereen in haar/zijn waarde. Dit gebeurt onder het motto: niets moet, alles mag, maak er je eigen feestje van, er is geen goed of fout. Al met al ben je op een leuke ontspannen manier aan het sporten.

Liesbeth: Sinds ik hier kwam wonen 3 jaar geleden heb ik Zumba Gold gedaan. HEERLIJK! Gezellige, leuke en afwisselende lessen door super enthousiaste Ester. Altijd veel gezelligheid en ieder wordt in haar/zijn waarde gelaten……doe wat je kunt….niets moet. Een heerlijk ontspannen uurtje voor lichaam en geest.

Hanneke Eggels: Ester, je leuke initiatieven, energieke positieve dans en menselijke warmte koesteren we in ons kleine dorp tijdens het wereldse Zumba, Powerwalk en wat al niet meer. Thanks.

Anny: Met jouw enthousiasme krijg je iedereen blij en aan het sporten. Top.

Anoniem:  Thanks lieve Ester voor de healing en Reiki behandeling.
Het voelt goed, alsof ik de wereld weer aankan. Soms heb je iemand nodig die je weer net die energie geeft om zelf verder te gaan.

Brigitte: als ik je zaaltje binnenkom voel en zie ik ook de prachtige heerlijke gezelligheid, verwarm me zelf door samen met jou en anderen mijn body and mind weer op te laden.

Lesley: Bedankt voor de geweldige Kangoo Jumples weer en kan niet wachten na de vakantie weer te beginnen, ben blij dat ik dit heb gevonden.

Joyce: Heerlijk, ik word zo vrolijk van de lessen bij jou! Voel me dan heel energievol!! Lekker meezingen, genieten en jezelf zijn!! I