DancingBeesel

Wat is het?

Voorheen had het de naam Zumba maar DancingBeesel geeft er zijn eigen draai aan. Een simpele en leuke dans workout waarbij de moves impact maken op de BBB-zone (buik, billen, benen). De hoge energie in de les zorgt voor een hoge vetverbranding. Kortom, het feestje wat je niet mag missen!

De voordelen

Dansen is een vetverbrandende, spierverstevigende workout. Op swingende latin-muziek maar ook op rock ’n roll, pop, tango, african beat, enz. worden de verschillende bewegingen als salsa, merengue en samba aangeleerd en opgebouwd tot een intensieve workout. Het is daarom een gezellige manier om je lichaam gezond in beweging te houden.

Voor wie?

Iedereen kan het, jong of oud, danser of niet-danser. De pasjes zijn makkelijk te volgen, geen moeilijke choreografie, daarom is het zo goed vol te houden. Ook zonder sportmaatje.

We onderscheiden bij Healthy Happy Moves 2 lessen: Fitness Dance (snellere moves) en Gold Dance (rustiger tempo waarin er niet of nauwelijks gesprongen wordt) maar we maken er ook vaak een combi van. Dansen is gewoon leuk of het nu soms wat sneller gaat of het heerlijke rustige tempo.

Om een idee te krijgen wat we tijdens een les doen kun je de filmpjes op mijn YouTube kanaal volgen/bekijken onder de playlist DancingBeesel https://www.youtube.com/user/estervdlienden