Personal Training/ Coaching

Loop je ergens tegenaan of kun je niet verder op het gebied van beweging, ontspanning of voeding?

Heb jij net dat extra beetje individuele ondersteuning nodig?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. Dan plannen we samen een gratis kennismakingsgesprek om jouw doel(en) en/of wens(en) te bespreken.

 

Wat bied ik verder nog meer aan als FiaFia Coach?

  • Advies op basis van voeding, beweging en ontspanning (keuze uit alle 3 samen of gewoon 1 en/of 2 van deze aspecten); ook online mogelijk.
  • Intuïtief coachen (invoelen op jouw energie, blokkades opsporen en verwijderen); ook op afstand of online mogelijk.
  • Innerlijk kind healing (is een afstemming die je weer op een goede manier verbindt met je eigen energie van levenslust en enthousiasme, en van vreugde en creativiteit. De energie die zo kenmerkend is voor kinderen die vol vertrouwen zijn en met volle teugen genieten van het leven. En waar je ook als oudere weer energie en vreugde uit kunt putten); ook online mogelijk.
  • Groepshealing voor volwassenen en kids via Zoom online (iedereen heeft het vaak druk in zijn hoofd en wil even dat momentje van ontspanning, je gedachten en emoties opruimen. Middels een visualisatie gevolgd door ontspannen muziek (camera’s mogen uitblijven) zal ik invoelen op jullie energie en waar nodig de blokkades opheffen)
  • Reiki 1 en 2 (Het doorgeven van universele levensenergie middels het helen van de 7 chakra’s); ook op afstand of online mogelijk.
  • Kaartreading; ook online mogelijk

Heb je vragen over bovenstaande neem dan contact met me op. Er is zoveel mogelijk.

 

“LIVE YOUR BEST HEALTHY HAPPY LIFE”