MAGNESIUM EXPERIENCE HOUR

Waarom is magnesium zo goed voor je lichaam?

Magnesium ondersteunt wel meer dan 327 lichaamsprocessen en zorgt voor een gezond brein, spieren en zenuwstelsel. Het mineraal magnesiumchloride, een lichaamseigen mineraal, werkt het meest effectief door het te absorberen via de huid rechtstreeks op celniveau.

Magnesium voetenspa

De behandeling begint met een 20 minuten voetenbad van 37 graden met zuivere Permsal magnesiumkristallen. Door de warmte van het voetenbad in combinatie met magnesium kom je direct tot rust en neem je optimaal magnesium op. Hierbij serveren we een kop Alka thee met een lekker koekje om van te genieten.

Infrarood deken, magnesium & Aloë Vera lichaamspakking & gezichtsmasker

De warme infrarooddeken brengt je warmte en rust en opent de poriën wat zorgt voor de optimale opname van magnesium. Het bevordert de bloedsomloop en ook de afvoer van afvalstoffen. Je smeert je lichaam eerst in met een heerlijke magnesium gel waarna je in de infrarood deken gewikkeld wordt, oftewel de lichaamspakking. De Permsal magnesium gel voelt zacht en verfrissend aan en heeft een helende, genezende werking. Deze behandeling is heel effectief bij gewrichtsklachten en ontspant de spieren. Tevens krijg je een gezichtsmasker met Permsal magnesium Aloë Vera gel. Deze pakking duurt een half uur.

Zie bijgaand filmpje op mijn YouTube kanaal: https://youtube.com/shorts/HHudJJK9UXQ?feature=share

Magnesiumrijke smoothie

Na de lichaamspakking zorgen wij voor een magnesiumrijke smoothie met wat ongeroosterde en ongebrande noten. Dat is extra genieten!

KOSTEN BEHANDELING: € 50,00

Onze oorsprong vanuit de oerzee
Wist je dat we magnesiumzouten, vanuit de oerzee, allemaal bij ons dragen? Magnesiumchloride is namelijk biologisch het meest aanwezige magnesiumsoort in ons lichaam. Je verliest magnesium via transpiratie. Het is bewezen dat magnesium effectief via huidopname op celniveau wordt opgenomen.

Alle Permsal magnesium produkten zijn ook te koop bij Healthy Happy Moves evenals de Alka thee.