BIO CLEANSE DETOX VOETENBAD

Weldadige en verfrissende uitwerking. Zowel fysiek als psychisch relaxen.

Wat is een bio cleanse voetenbad?

Binnen de gezondheidszorg is er altijd ontwikkeling. Een van de nieuwere ontwikkelingen is de Biocleanse Technologies Field Enhacer Unit. Het apparaat welke door internationale wetenschappers en onderzoekers is gemaakt, heeft als doel als therapeutisch hulpmiddel te ondersteunen bij revatilisering en welzijn. Een effectieve manier om je lichaam van meer energie te voorzien en tegelijkertijd te ontgiften. Je voelt je weer fitter en ervaart meer helderheid in je hoofd.

Zie de video op mijn YouTube kanaal: https://youtube.com/shorts/h-3N-G8l5d4?feature=share

‘Rife en Schumann frequenties’

Rife&Schumann electro-therapie frequenties maken het voetenbad nog effectiever in combinatie met de technologie van ionisatie. Een extra krachtige werking dus door de combinatie van deze drie componenten. De reiniging tijdens behandeling van het Ionic Foot Bath is hiermee nog effectiever en je zal meer in balans komen. Dit systeem is momenteel de enige methode die Electro-frequenties gebruikt samen met een bio-charge die zowel veilig als compatible is met levende materie.

Hoe werkt het?

De Biocleanse unit produceert een complex geïoniseerd energieveld die eigen natuurlijke reiniging processen in het lichaam op cellulair niveau voor 48 uur na een sessie stimuleerd. Met andere woorden er wordt een energieveld geproduceerd dat via een speciale module wordt doorgegeven aan het water in het voetenbad en vervolgens via je voeten aan de rest van je lichaam. Gedurende 31 minuten lang, terwijl u relaxed (mobiele telefoons zijn tijdens het voetenbad verboden). Gedeeltelijk worden de gifstoffen via de poriën van je voeten afgevoerd. Dit zal zichtbaar zijn via de verkleuring van het water. Andere gifstoffen zullen het lichaam verlaten via zweten, urine, spijsvertering, maar ook via uw adem.
Ziektes fibreren ook op een bepaalde frequentie en wijzelf bestaan ook uit energie, pure natuurkunde. De Bio-cleanse wordt op een ‘ziekte-frequentie’ ingesteld en daarmee wordt er ‘ingetuned’ op de ziekte en dus ook het herstel.
Let op: Er zijn sommige mensen en websites die onjuiste informatie geven over dat de ‘gifstoffen eruit worden getrokken. Er is maar een klein deel van de stoffen dat daadwerkelijk word vrijgelaten tijdens dit proces.
NOOT: drink veel water! Dit mede om hoofdpijn te voorkomen. 

Waarom via de voeten?

In de voeten zijn alle lichamelijke functies terug te vinden (denk aan voetreflexologie). Via de voeten kunnen we dus doeltreffend te werk gaan via de 4 miljoen cellen die je voeten bevatten. De antioxidantcellen reizen door je lichaam wanneer je met je voeten in het voetenbad zit en binnen 20 minuten vindt er een ionisatie plaats door het hele lichaam. Tegelijkertijd komen er frequenties vrij door middel van het systeem. Denk aan de opera zangeres die met haar stem een glas kan breken. De frequenties vibreren door je hele lichaam en trillen het vuil rondom je cellen los en voeren het af. Zo kan je zeggen dat je als het ware jonger en schoner wordt op cellulair niveau en dat ga je zien. Hiernaast werkt het ook op energie niveau. Bij ieder voetbad zal je lichaam beter in staat zijn je energie op te slaan en begin je dus een reserve op te bouwen.

Indicaties:

– Bij giftige stoffen/ zware metalen
– (chronische) Vermoeidheid/ slecht slapen
– Depressie, stress en onrust
– Nierfalen, vermindere werking van de lever
– Lage weerstand/ slecht functionerend immuunsysteem
– Koorts, griep en pijn
– Nabehandeling van bestraling en chemo therapie
– Parasieten, pathogenen
– Arthritis, fibromialgie
– Eczeem en psoriasis
– Blootstelling aan veel straling (denk aan WIFI!)
– Onregelmatig leven (stewardess, gezondheidszorg)
– Topsporter (souplesse spieren)
– Beautybehandeling (je huid gaat ervan stralen)

KOSTEN: € 35,00