PowerWalk

PowerWalken is trending en wordt ook wel het nieuwe hardlopen genoemd. PowerWalken is een intensieve manier van bewegen, waarbij je in een stevig tempo doorwandelt en je je armen intensief meebeweegt. Op deze manier verbetert ongemerkt je conditie. Het wandelen wisselen we af met krachtoefeningen, waardoor je spieren sterker worden en ook je houding verbetert. Met PowerWalken hou je altijd 1 voet aan de grond waardoor het minder belastend is voor je gewrichten. Iedereen kan het dus doen!

En juist in deze tijd van Corona is het belangrijk om gezond en fit te blijven, lichamelijk en mentaal. We gaan er minder op uit, waardoor je misschien minder beweegt. Dan is het fijn als je toch actief kunt blijven bij een club die veel aandacht besteed aan de richtlijnen van het RIVM. Onze trainers zorgen ervoor dat jij op veilige afstand van je mede powerwalkers kunt meedoen aan de les ghostwriter. Wij vinden jouw gezondheid super belangrijk en dat van onszelf ook. Daarom doen we er alles aan om mooie Coronaproof lessen te verzorgen. Bij ons kun je veilig aansluiten!

Zie voor meer informatie ook: https://www.powerwalkclub.nl/

ALLE INFO MBT MIJN LESSEN VIND JE OP MIJN PERSOONLIJKE PAGINA: https://www.powerwalkclub.nl/locaties/beesel-estervanderlienden/