Wat is Zumba?

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als Merengue, Salsa, Cumbia en Reggaeton. Zumba is leuk, energiek en het geeft je een fantastisch gevoel!

Wat houdt een Zumba les in?

Het doel van iedere Zumba les is om op een “swingende” manier te werken aan je conditie. In iedere les zullen low impact moves worden afgewisseld met high impact moves. Op deze manier is iedere Zumba les een ware interval dans party!

Iedere les heeft een laag instapniveau, waardoor de les voor iedereen geschikt is. Samen met mij verbeter jij je moves, word je super fit en maak jij iedere les weer tot een feestje!

Je hoeft geen prestatie te leveren maar gewoon op jouw manier je eigen feestje maken op de muziek. Alles is goed, er is geen fout!

Zumba Gold: is een Zumba variant met een lagere intensiteit en dus uitermate geschikt voor beginnende sporters, zwangeren en senioren!

(Wheel)Chair / (Rol)Stoel Zumba: de naam zegt het al. Dansen/bewegen vanuit een (rol)stoel voor mensen die slecht ter been zijn of een beperking hebben.

Kids Power: combinatie van dansen, bewegen en ontspanning. Kids houden nu eenmaal van bewegen maar ontspanning in deze tijd is ook heel belangrijk. De juiste balans kan niet vroeg genoeg beginnen. Alles draait om plezier en blije gezichten en wordt op een speelse manier gegeven.

Om een idee te krijgen kun je mijn YouTube kanaal volgen/bekijken onder de playlist DancingBeesel Zumba (fitness, Gold of Kids) https://www.youtube.com/user/estervdlienden